Moj račun
0Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Dekorativne stenske nalepke

Stenske nalepke ali samolepilne folije, ki se enostavno pritrdijo in namestijo na steno lahko polepšajo in popestrijo prostor ter ga naredijo drugačnega in bolj svežega. 

V naši spletni trgovini LIMONCA design vam ponujamo pester izbor nalepk, ki ustrezajo najvišjim zahtevam, dodelanega dizajna vse nalepke pa posebej prilagodimo vašim željam in potrebam. Vse nalepke so izdelane v Sloveniji s kvalitetnimi folijami iz vinila, ki so posebej prilagojene za namestitev na stene in pohištvo.

Izbira motivov je res pestra. Izbirate lahko med motivi iz narave, vzorci, hišnimi pravili, živalskimi motivi, otroškimi stenskimi nalepkami, stenskimi nalepkami v slovenskem jeziku, v angleškem jeziku, nalepkami za dnevno sobo, za kuhinjo in še in še…

Naše stenske nalepke Limonca poskrbijo za čudovito atmosfero v prostoru ter želeno vzdušje, lahko so tudi v navdih in motivacijo. Odražajo lahko različne sloge, popestrijo lahko vsak prostor ter so popolnoma prilagodljive. Stenske nalepke Limonca lahko razrežete, uporabite lahko samo del nalepk, jih nalepite po plasteh ali prebarvate. Ob želeni spremembi pa jih lahko z lahkoto odstranite saj ne poškodujejo stene, če so bile nameščene v skladu z priloženimi navodili.

Stenske nalepke Limonca so idealne tudi za manjše prostore, čudovito lahko zapolnite prazno steno in prostor optično povečate, če zaradi manjše kvadrature ne morete imeti več kosov pohištva. V sodobnih prostorih lahko uporabite tudi večjo stensko nalepko, ki bo postala središče sobe in s katero boste dvignili notranji dizajn prostora na višjo raven ter ustvarili čudovito vzdušje v prostoru.

Če v pestri ponudbi nalepk na naši strani ne najdete željenega motiva bomo veseli vaših idej o dekoraciji vašega doma in skupaj bomo ustvarili edinstveno zgodbo. Z vašim navdihom in našim strokovnim znanjem vam bomo pomagali, da boste personalizirali prostor ter ga prilagodili vam in vaši družini. Naše samolepilne stenske nalepke se ne znajdejo najbolje v okvirjih. Raje imajo odprte prostore vaše brezmejne domišljije. Spremenite dvodimenzionalno steno v brezmejni prostor vaše domišljije in ustvarjalnosti.

preberi vsemanj

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 157

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 157

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
@limonca_stenske_nalepke
 • Postavite vprašanje

  +386 31 453 714
  info@stenske-nalepke.si

  Od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00.

 • Dostava

  Pošiljamo po celotni Evropi.

  Brezplačna dostava za naročila nad 50€.

 • Plačilo

  100% varno

  Paypal, kreditne kartice, predračun in plačilo po povzetju.

 • Vračila

  14 delovnih dni

  od prejema naročenih artiklov

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.